III Congrés Provincial de Voluntariat

La Diputació d’Alacant presenta el III Congrés Provincial de Voluntariat, un emocionant esdeveniment que celebra l’essència mateixa de la solidaritat i el compromís.
Ens reunirem per a explorar noves maneres d’inspirar, col·laborar i canviar vides a través del voluntariat. No importa quina siga la teua experiència prèvia en el voluntariat, som ací per a brindar-te les ferramentes i la inspiració que necessites per a marcar la diferència.

Inscriu-te i sigues part del canvi!

Sala de Cambra. Auditori Diputació d’Alacant
(Veure mapa)

21 de març de 2024

Falten...

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Benvinguts al 3r Congrés Provincial del Voluntariat d’Alacant: “Uneix-te a la Marea Solidària”!

Des de la Diputació d’Alacant, els donem la més cordial benvinguda a este esdeveniment dedicat a celebrar la força transformadora del voluntariat. En este congrés, ens submergirem en les ones de la solidaritat, explorant com cadascun de nosaltres pot contribuir a la creixent marea de canvi i compromís social.
Per a esta tercera edició, oferim un programa divers i enriquidor amb ponències tècniques, taula redona amb experts i xarrades motivacionals que abordaran els desafiaments actuals i les oportunitats emocionants dins del món del voluntariat. Esperem que el congrés siga una font d’inspiració i motivació per a tots els participants. Uniu-vos a nosaltres per a descobrir com cada acció, gran o xicoteta, contribuïx a la gran marea solidària que està transformant vides.

Ens veiem el 21 de març!

Loreto Serrano Pomares. Diputada de Benestar Social i Igualtat de la Diputació d’Alacant.

Marea Solidària és...

Inclusivitat i unitat

Fomentem la participació de totes les persones, per a treballar juntes cap a un objectiu comú: aconseguir fer del voluntariat, una ferramenta útil per a millorar la vida als quals més el necessiten.

Compromís

Ens implicarem per a comprendre i abordar les necessitats de la comunitat amb empatia i contribuir amb temps i habilitats per a generar un impacte positiu.

Esperit col·laboratiu

Busquem crear un entorn on totes les veus siguen valorades, promovent així la col·laboració harmoniosa i la força col·lectiva, ressaltant el valor de la col·laboració i el treball en equip.

Participació

Es pretén motivar a les persones assistents a involucrar-se activament, per a convertir-se posteriorment en agents de canvi i generar un impacte significatiu.

Skip to content